Όταν η Κέρις Ρότζερς πήγαινε στην Α’ Δημοτικού, περνούσε ώρες στην μπανιέρα. Ήλπιζε πως, αν έριχνε αρκετό νερό στο δέρμα της, θα γινόταν πιο λευκή – σαν τους συμμαθητές της.
Ίδρυσε, λοιπόν, μία εταιρεία κι έδωσε την καλύτερη απάντηση στο ρατσισμό που βίωσε.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΑΚΑ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει της συναυλίας των Metallica – Αυξημένα μέτρα ασφαλείας
- Γεραπετρίτης για το ζευγάρι Ελλήνων που άνοιξε την ελληνική σημαία στην Αγία Σοφία: Δεν κατηγορούνται μόνο για αυτό
- Μαρινάκης: «Δεν υπάρχει θέμα εμμονής», είπε για τα καρφιά Γεωργιάδη στον Δένδια – Τι σημαίνει το «Να ιδρώνεις τη φανέλα»
- Βρετανία: O Στάρμερ δεν δέχεται να παραιτηθεί μετά τη νίκη Φάρατζ και οι αγορές ανασαίνουν – Άνοδος για στερλίνα και gilts
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.