ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βρετανία ξεπέρασε σήμερα το συμβολικό ορόσημο των 15 εκατομμυρίων εμβολιασμών κατά της Covid-19, ανακοίνωσε ο υπουργός Ναντίμ Ζαχάουι, που είναι αρμόδιος για το πρόγραμμα εμβολιασμού, μέσω του Twitter.
«15.000.000! Φανταστική ομάδα», έγραψε ο υπουργός, επικαλούμενος στοιχεία που συγκέντρωσε ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος, βασισμένος στα δεδομένα από τις τέσσερις περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου.
Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον χαρακτήρισε «σημαντικό ορόσημο» το γεγονός ότι έχουν χορηγηθεί μέχρι σήμερα 15 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου, προσθέτοντας: «Κανείς δεν επαναπαύεται στις δάφνες του (…) Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας και αναμφίβολα θα υπάρξουν εμπόδια, όμως μετά από όλα αυτά που επιτύχαμε ξέρω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση».
Τα επίσημα στοιχεία πρόκειται να ανακοινωθούν γύρω στις 18.00 σήμερα.
Διαβάστε επίσης:
Βρετανία: Τουλάχιστον 14,5 εκ. άνθρωποι έχουν λάβει την πρώτη δόση ενός εμβολίου κατά της COVID-19
Βρετανία: Σε υποχώρηση η πανδημία – Ο δείκτης R κάτω του 1 για πρώτη φορά από τον Ιούλιο
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Από ένα μικρό ενδοκρινολογικό εργαστήριο σε έναν σε έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους υγείας στη χώρα
- Ο νέος άσσος της Χήτος μετά το Ζαγόρι
- Τα περιθώρια ανόδου των αναλυτών για Metlen, Motor Oil, Titan, ΔΕΗ, HELLENiQ Energy και Elvalhalcor
- Η Μυκονιάτικη Πανσέληνος, οι Πλόες στην Άνδρο, καλλιτεχνικές συναντήσεις στο Κάπρι, μία μέρα δίπλα στη θάλασσα της Γλυφάδας και η κομψή παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.