ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πώληση του χαρτοφυλακίου μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων (Project Icon), με εμπράγματες εξασφαλίσεις, στην Bain Capital ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας:
Η Εθνική Τράπεζα (‘’ΕΤΕ’’), σε συνέχεια σχετικής ανακοίνωσης της 5ης Ιουvίου 2020, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την ολοκλήρωση της πώλησης χαρτοφυλακίου μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων με εμπράγματες και λοιπές εξασφαλίσεις, ύψους 1,6 δισ. ευρώ σε όρους ανεξόφλητου κεφαλαίου προς την Επενδυτική Εταιρεία Bain Capital Credit (“Bain Capital”).
H Morgan Stanley & Co. International plc ενήργησε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος, οι δικηγορικές εταιρείες Karatzas & Partners και Milbank LLP ως επίκουροι νομικοί σύμβουλοι και η εταιρεία Deloitte Ελλάδος ως σύμβουλος πώλησης και λογιστικών θεμάτων για την ΕΤΕ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παρουσία Δαβάκη στις εκδηλώσεις για την 82η επέτειo μνήμης του Ολοκαυτώματος στα Καλάβρυτα
- Ειρήνη Αγαπηδάκη: Αυξημένος ο προϋπολογισμός για την υγεία το 2026 με 600 εκ ευρώ επιπλέον
- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-Ομιλία υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη στη Βουλή
- Αργυρούπολη: 59χρονος άνδρας έβγαλε τσεκούρι σε καυγά στο δρόμο