Στην αγορά 800.000 μετοχών του ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ -0,13% 15,68, συνολικής αξίας 8.480.000 ευρώ προχώρησε στις 11 Φεβρουαρίου η Preskongo Limited, συνδεόμενο νομικό πρόσωπο με τον κ. Pavel Saroch.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΠΑΠ ΑΕ
Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ανακοινώνει, σύμφωνα με τον Ν.3556/2007 και τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, ότι μετά από σχετικές γνωστοποιήσεις προς την Εταιρεία στο πλαίσιο της «υποχρέωσης γνωστοποίησης συναλλαγών», η PRESKONGO LIMITED, συνδεόμενο νομικό πρόσωπο με τον κ. Pavel Saroch, Β’ Αντιπρόεδρο, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ., προέβη στις 11.02.2021 σε αγορά, 800.000 μετοχών της Εταιρείας, συνολικής αξίας 8.480.000 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην Ισπανία τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός – Στην ατζέντα οι εξελίξεις σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή
- Συγκέντρωση ενσήμων πριν από τη σύνταξη – Τι να κάνετε εάν δεν βρίσκεται το χρόνο ασφάλισής σας πριν το 2002 – Πλήρης χρηστικός οδηγός στο Mononews
- Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Έντονο κύμα ψύχους, ισχυροί βόρειοι άνεμοι και τοπικές χιονοπτώσεις
- Moody’s, DBRS και Scope: Τον Μάρτιο οι πρώτες αξιολογήσεις – Νέες αναβαθμίσεις του ελληνικού αξιόχρεου το 2026