ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ο κ. Τσίπρας έσπευσε να κάνει ανάρτηση για πρόστιμο που επιβλήθηκε, ύστερα από καταγγελία, σε ηλικιωμένη κυρία στη Λαμία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, για την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Αν ρωτούσε λίγο, θα είχε πληροφορηθεί ότι το πρόστιμο είχε ακυρωθεί για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας, ύστερα από παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα πολύ πριν βγάλει ο κ. Τσίπρας την ανακοίνωσή του. Υπήρχαν μάλιστα και σχετικά δημοσιεύματα. Η εύκολη αντιπολίτευση δεν είναι αντιπολίτευση, αλλά φθηνός λαϊκισμός», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.
Διαβάστε επίσης:
Επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη για το γεύμα στην Ικαρία – Κόντρα Ηλιόπουλου με ΕΡΤ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Marriott International ενισχύει δυναμικά την αναπτυξιακή πορεία της στην Ελλάδα με την ανακοίνωση εννέα νέων συμφωνιών
- Χρηματιστήριο: Άνοιξε short θέση στην Αllwyn – Στο 2,9% το short στην Metlen
- Χωρίς φορτίο το πρώτο πλοίο LNG που επιχειρεί έξοδο από τα Στενά του Ορμούζ
- Washington Post: Ο Τραμπ ζήτησε από το Πεντάγωνο σχέδιο για επιχείρηση κατάσχεσης ιρανικού ουρανίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.