ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έκανε η Νατάσα Παζαΐτη.
Με ανάρτησή της στο Instagram, η γιατρός-χειρουργός και σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή στέλνει το δικό της μήνυμα για την ανάγκη του εμβολιασμού κατά του ιού.
Η κ. Παζαΐτη εμβολιάστηκε μαζί με το υπόλοιπο νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan General, καθώς οι υγειονομικοί έχουν προτεραιότητα.
«Εμβολιασμός για Covid-19 ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Metropolitan General· Θωρακίζουμε την υγεία μας, προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας, σταματάμε την μετάδοση του ιού», έγραψε η Νατάσα Παζαΐτη κάτω από μια φωτογραφία της, η λήψη της οποίας έγινε την ώρα του εμβολιασμού της.
Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης:
Άρθρο Μητσοτάκη στο Euractiv: Γιατί είναι χρήσιμο ένα πανευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού
Επιχείρηση Ελευθερία: Ξεπέρασαν τους 100.000 οι εμβολιασμοί, πάνω από 14.000 την Τετάρτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Πάρτι και σήμερα σε ΕΛΠΕ και Άκτωρ
- Ρούτε: Σε άμεση ισχύ οι περικοπές των ΗΠΑ στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ – Οι 6 χώρες που επιβαρύνονται περισσότερο
- Ε.Β.Ε.Π.: «Ζητούμε, την υιοθέτηση ενός σύγχρονου και συνεκτικού επιμελητηριακού πλαισίου»
- Ασιατικές αγορές: Νέα ιστορικά υψηλά για Kospi και Nikkei 225 – Άλμα για τις μετοχές των SK Hynix και Samsung
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.