ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αυξάνεται ο ρυθμός των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα καθώς από σήμερα ξεκίνησε, με βάση τον προγραμματισμό, και η λειτουργία 144 νέων σημείων εμβολιασμού καθώς και 65 Κέντρων Υγείας σε όλη τη χώρα.
Έτσι, με βάση τα δεδομένα που αναρτώνται στο emvolio.gov.gr στις 18.00, την Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν 14.156 εμβολιασμοί, αυξάνοντας τον συνολικό τους αριθμό σε 107335 (πρώτη ή δεύτερη δόση). Έτσι, μέχρι στιγμής έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον με την πρώτη δόση 105.700 άτομα.
Πέρα από τα νέα σημεία εμβολιασμού και τα Κέντρα Υγείας, προχωρά η προετοιμασία για τα τέσσερα μεγάλα κέντρα εμβολιασμού σε Ελλάδα και Θεσσαλονίκη που θα μπορούν να εξυπηρετούν έως 20.000 άτομα την ημέρα. Τα συγκεκριμένα εμβολιαστικά κέντρα αναμένεται να ξεκινήσουν να λειτουργούν μέσα στον Φεβρουάριο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αυτοί είναι οι όροι της προκαταρτικής συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν – Τι αναφέρει για πυρηνικά και Ορμούζ
- «Χαστούκι» στην Τουρκία από την Ευρωβουλή: «Δεν μπορεί να επανεκκινήσει η διαδικασία ένταξης – Είναι πλέον μια αυταρχική χώρα»
- Συνάντηση με τον «ιταλικό ΟΠΕΚΕΠΕ» είχε ο Πιτσιλής – Πώς λειτουργεί το «μοντέλο» πληρωμών της γειτονικής χώρας
- Μουσείο Ακρόπολης: Ελλάδα – Ιταλία, μια αδελφική συνεργασία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.