ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λίγες ημέρες μετά την απόφαση Ελλάδας και Τουρκίας να αρχίσουν εκ νέου τις διερευνητικές επαφές, η Άγκυρα δείχνει διατεθειμένη να συνεχίσει τις προκλητικές ενέργειες στο Αιγαίο.
Την Πέμπτη τουρκική ακταιωρός επιχειρώντας επικίνδυνους ελιγμούς και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα πλησίασε καλύμνικο αλιευτικό σε απόσταση αναπνοής από την πλώρη του.
Δυστυχώς τα τουρκικά σκάφη της ακτοφυλακής συνεχίζουν τις προκλήσεις τους με επικίνδυνους ελιγμούς που πραγματοποιούν, δημιουργώντας προβλήματα στην ασφάλεια της ναυσιπλοΐας, καταστρέφουν αλιευτικά εργαλεία, ενώ οι ενέργειές τους εγκυμονούν και τον κίνδυνο προκλήσεως ακόμη και θερμού επεισοδίου με σκάφη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Περιφέρεια Αττικής: «710 έλεγχοι μέσα σε ενάμιση μήνα σε σχολικά κυλικεία – Διαπιστώθηκαν 72 παραβάσεις, πρόστιμα ύψους 122.500 ευρώ
- Μαρινάκης: «Όχι» από τη ΝΔ σε προανακριτική για Τσίπρα και Ποινικούς Κώδικες – Τι απαντά στον Βελόπουλο
- Θεσπρωτία: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για παράνομη απασχόληση μεταναστών – Δεκάδες συλλήψεις
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: Δεν είναι «αθώα περιστερά» – Δεν δικαιούται να κουνάει το δάχτυλο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.