ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μητσοτάκης από το «Σωτηρία»: Τα πράγματα στην Αττική θα ήταν χειρότερα χωρίς το lockdown, λόγω των μεταλλάξεων
O Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας – Πνευμονολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Υπουργός Αναπληρωτής Εσωτερικών και πρώην Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος εισήχθη σήμερα το πρωί στο «Σωτηρία», μια από τις κλινικές Covid-19.
Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση του καλή, ωστόσο, έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή και νοσηλεία του στο νοσοκομείο, φοβούμενοι τυχόν επιπλοκές που μπορεί να προκαλέσει ο ιός, όπως άλλωστε έχει συμβεί σε πάρα πολλές περιπτώσεις.
Ωστόσο το απόγευμα, οι γιατροί έκριναν σκόπιμο την ενίσχυση της θεραπείας του πρώην υπουργού με οξυγόνο. Νωρίτερα, ο ίδιος δήλωσε πως «η κατάστασή του ήταν ελεγχόμενη».
Σύμφωνα με όσα είπε ο καθηγητής και διευθυντής της κλινικής, Κωνσταντίνος Συρίγος, «η κατάσταση του ασθενούς δεν εμπνέει ανησυχία, θα την χαρακτήριζα καλή».
Διαβάστε επίσης:
Ο κύβος ερρίφθη: Στις 27 Δεκεμβρίου ξεκινά ο εμβολιασμός στην Ευρωπαϊκή Ένωση
EMA: Στις 21 Δεκεμβρίου η συνεδρίαση για την έγκριση του εμβολίου της Pfizer στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσοχοΐδης: Σχέδιο αποσυμφόρησης της κυκλοφορίας στην Αττική με drones και ενισχυμένη παρουσία Τροχαίας
- Bank of Scotland: Πρόστιμο λόγω παραβίασης των κυρώσεων κατά της Ρωσίας
- Protergia Picasso MyPlan: Κάνει τον έλεγχο του λογαριασμού ρεύματος ακόμα πιο απλό – Πώς λειτουργεί
- Κρυπτονομίσματα: Κυριαρχεί αστάθεια – Το Bitcoin ανακάμπτει μετά από βουτιά 3,5%