ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
To bull market των τραπεζών, τι συμβαίνει με ΟΠΑΠ – ΟΤΕ, ο Βακάκης, το παλτό JUMBO και οι βόλτες με τα mega yachts, το big deal του Προκοπίου, όλη η αλήθεια για το Θριάσιο 1 και την Κιμπερλι, η Όλγα και το παρασκήνιο της Α’ Αθήνας
Talk of the town η λίστα mononews100, τι είπαν ΚΜ και Όλγα, ποιοι αγοράζουν Βιοχάλκο, Cener, Aegean, το ράλι σε Eurobank – Alpha, το δίλημμα του Μυλωνά, οι περίεργες προμήθειες του Δ. Αθηναίων, τα ψώνια Λαιμού, Μαρτίνου, Ιγγλέση, Τσάκου, τα μηνύματα της Κίμπερλι σε υπουργό, και η άγνοια της κόκκινης Άννας
«Εφόσον δεν αποκαταστήσουν την αλήθεια, που δεν βλέπω να την αποκαθιστούν, θα υπάρξει και συνέχεια» δήλωσε το πρωί της Παρασκευής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στους δύο δημοσιογράφους στους οποίους έστειλε εξώδικο, για όσα έγραψαν για το σπίτι στο Σούνιο.
Τους έχω δώσει την ευκαιρία να αποκαταστήσουν την αλήθεια, αυτοί που εν γνώσει τους με συκοφάντησαν, ανέφερε ο κ. Τσίπρας μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Αναφερόμενος στην Νέα Δημοκρατία, είπε ότι έχει δώσει όλες τις απαντήσεις, κι αυτοί που κάνουν τις ερωτήσεις, δηλαδή η Νέα Δημοκρατία, όταν τις παίρνουν οφείλουν να τις δέχονται.
Είπε ακόμη ότι απαντά γι’ αυτό το δευτερεύον θέμα, εν μέσω πανδημίας, επειδή μπορεί η σιωπή να εκληφθεί από τους πολίτες ως ενοχή.
Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη για το χαμηλό μίσθωμα του σπιτιού, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι ο ιδιοκτήτης προχώρησε μαζί του σε αυτή την συμφωνία, επειδή ήθελε να εξασφαλίσει ένα εισόδημα σε διάστημα τριών-τεσσάρων ετών για να ανακαινίσει το σπίτι του, καθώς επί δέκα χρόνια παρέμενε ανεκμετάλλευτο, αφού ήταν σε κακή κατάσταση.
Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης, πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, δεν είναι επιχειρηματίες με συναλλαγές με το δημόσιο, ούτε κάποιος διαπλεκόμενος επιχειρηματίας, αλλά ένας έντιμος άνθρωπος, γνωστός στην περιοχή. Το ακίνητο ήταν αυτό για δέκα χρόνια ανεκμετάλλευτο. Γνώση της ύπαρξης αυτής της κατοικίας προς εμέ έγινε σε ένα δείπνο που κάναμε μαζί (σ.σ με τον Γιώργο Παπαδάκη) στην ταβέρνα της περιοχής, όπου ο ταβερνιάρης μου είπε εγώ θα ψάξω να βρω μήπως υπάρχει εδώ κανένα σπίτι να μείνεις.
Στην συνέχεια ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας: «Μιλάνε για βίλα. Βίλα είναι το σπίτι του κ. Μητσοτάκη στη Τήνο που είναι μεσοτοιχία με τον κ. Χριστοφοράκο».
«Τα δημόσια πρόσωπα οφείλουμε να δίνουμε στη δημοσιότητα και να απαντάμε σχετικά με τη ζωή μας και τις προσωπικές μας συναλλαγές. Ο κ. Μητσοτάκης θα δώσει στη δημοσιότητα τα ενοίκια που αφορούν τον ίδιο;» σημείωσε ο κ. Τσίπρας, καταλήγοντας πως «στο σπίτι του Βολταίρου δεν μιλάνε για σκοινί».
Διαβάστε ακόμη:
Τσίπρας: Έδωσα «μπροστά» για το σπίτι στο Σούνιο, 18.000 ευρώ (για τα 3 πρώτα χρόνια)
Πολιτική θύελλα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για το ενοίκιο του σπιτιού στο Σούνιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βαλεντίνα Μπαρτολίνι: «Η φλόγα σε καλεί να σκεφτείς»
- Γιατί έφτασε κοντά στο… κραχ η μπασκετική Μονακό! Φεύγει ο ζάπλουτος Φεντορίτσεφ, παρεμβαίνει το Πριγκιπάτο
- Νευρικότητα στις αγορές πετρελαίου, καθώς ο Τραμπ «χτίζει» πολεμικό κλίμα εναντίον του Ιράν
- Από τον Νίξον στον Κάρτερ – και στον Τραμπ: Έρχεται η τρίτη κρίση του δολαρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.