• Πολιτική

    Πολιτική θύελλα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για το ενοίκιο του σπιτιού στο Σούνιο

    • NewsRoom
    Νέα Δημοκρατία ΝΔ


    Συνεχίζεται η σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του ενοικίου του σπιτιού που ενοικιάζει ο Αλέξης Τσίπρας στο Σούνιο.

    Χθες σε μακροσκελή ανακοίνωσή του ο κ. Τσίπρας παρουσίασε τα μισθωτήρια συμβόλαια του σπιτιού στο Σούνιο, όπου φαίνεται ότι πληρώνει ενοίκιο 500 ευρώ τον μήνα για το σπίτι των 142 τετραγωνικών μέτρων. Ανέφερε, μάλιστα, ότι πλήρωσε 18.000 ευρώ «μπροστά» για την ενοικίαση από το καλοκαίρι του 2020 ως το 2023.

    Ο κ. Τσίπρας προανήγγειλε προσφυγή στην Δικαιοσύνη στέλνοντας εξώδικα σε δημοσιογράφους για συκοφαντικές και δυσφημιστικές αναφορές.

    «Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιογραφικά πιστόλια αναλαμβάνουν για λογαριασμό του (σ.σ. του Κυριάκου Μητσοτάκη) δολοφονίες χαρακτήρα, με fake news που αφορούν την προσωπική μου ζωή και την οικογένειά μου» ανέφερε στην χθεσινή ανάρτηση.

    Με νέα ανακοίνωσή της το πρωί της Τετάρτης η Νέα Δημοκρατία καλεί τον κ. Τσίπρα να μην «προσπαθεί να τρομοκρατήσει δημοσιογράφους μοιράζοντας εξώδικα και να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα για να καλύψει την αλήθεια». Για ακόμη μια φορά τον καλεί να δώσει απαντήσεις:

    «1. Πώς γίνεται να νοικιάζει κάποιος βίλα 142 τετραγωνικών σε 1 στρέμμα οικόπεδο πάνω στη θάλασσα, σε μια από τις ακριβότερες περιοχές της Αττικής έναντι 500 ευρώ τον μήνα;

    » 2. Πώς γίνεται ο ιδιοκτήτης ενός περιουσιακού στοιχείου που είχε βγει προς πώληση για 1,200.000 ευρώ να πληρώνει 20.000 (;) + ΦΠΑ σήμερα για να πάρει 18.000 σε τρία χρόνια, «μπαίνοντας μέσα» για τα καλά, αν συνυπολογίσει κανείς την εφορία και τον ΕΝΦΙΑ;

    » 3. Την Κυριακή που διέψευδε κάθε αναφορά σε νέα βίλα και υποστήριζε ότι όλα τα στοιχεία υπάρχουν στο πόθεν έσχες του, δεν ήξερε όσα «ανακάλυψε» χθες;

    » Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν;».

    Η ντάτσα του Τσίπρα, τα πούρα και το πορτραίτο του Στάλιν: Ο νέος Champagne socialist

    Τσίπρας: Έδωσα «μπροστά» για το σπίτι στο Σούνιο, 18.000 ευρώ (για τα 3 πρώτα χρόνια)



    ΣΧΟΛΙΑ