ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ισραήλ και το Μαρόκο συμφώνησαν στην εξομάλυνση των σχέσεων τους σε μια συμφωνία που επιτεύχθηκε με την αρωγή των ΗΠΑ, σε συνέχεια αντίστοιχων πρόσφατων συμφωνιών του Ισραήλ με τρεις άλλες αραβικές χώρες, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν και το Σουδάν.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε με tweet του την ισραηλινο-μαροκινή συμφωνία, προσθέτοντας πως ο ίδιος υπέγραψε μια διακήρυξη αναγνώρισης της μαροκινής κυριαρχίας στην Δυτική Σαχάρα.
Η συμφωνία επισφραγίστηκε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε σήμερα ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ με τον βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμεντ ΣΤ’, γνωστοποίησε ανώτερος Αμερικανός αξιωματούχος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαργαρίτης Σχοινάς: Στη Λευκωσία για το άτυπο συμβούλιο υπουργών Γεωργίας – Τι θα συζητηθεί
- ΠΑΣΟΚ: Παραιτήθηκε ο Καστανίδης με αιχμές κατά του Ανδρουλάκη – «Δεν παραιτούμαι από τις ιδέες, αλλά από το κόμμα του»
- Αυτοκινητοβιομηχανία: Πιέσεις στην Ευρώπη μετά την απειλή δασμών 25% από τον Τραμπ – Βουτιά για γερμανικούς κολοσσούς
- Netcompany: Aποκτά εξ ολοκλήρου την εταιρεία Smarter Airports μετά από εξαγορά του μεριδίου της Copenhagen Airports
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.