• LIFE&STYLE

    Αποχώρησε από το GNTM για δεύτερη φορά (video)

    • NewsRoom

    Μαριαγάπη και Ξένια


    Μια μοναδική εμπειρία έζησαν τα μοντέλα του GNTM το βράδυ της Δευτέρας, καθώς ταξίδεψαν μέχρι τη μαγευτική Ελαφόνησο, όπου μεταμορφώθηκαν σε «μαχητές» και πόζαραν ως συμμορία της ερήμου για καμπάνια ενός αυτοκινήτου, με έμπνευση από την ταινία «Mad Max».

    Ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας, ο Ηρακλής κλήθηκε να μοιράσει ντισαβαντάζ προκειμένου να δυσκολέψει τους συμπαίκτες του, με αποδέκτρια την Μαριαγάπη, κάτι που προκάλεσε έκπληξη, λόγω της φιλίας που συνδέει τους δύο παίκτες.

    «Καλές οι φιλίες, αλλά ένας νικάει», σχολίασε από μεριάς του ο Ηρακλής, ο οποίος λόγω αβαντάζ είχε περισσότερα λεπτά κατά τη διάρκεια της φωτογράφισής του.

    Πίσω στο πλατό, οι τέσσερις απαιτητικοί κριτές φάνηκαν να ικανοποιούνται από τις αποδόσεις των μοντέλων, με τις καλύτερες λήψεις να έχουν ο Ηρακλής και η Παρασκευή, με την τελευταία να κερδίζει την καλύτερη φωτογραφία.

    Από την άλλη, στις δύο τελευταίες θέσεις απέμειναν η Μαριαγάπη και η Ξένια. Στο τέλος οι κριτές αποφάσισαν ότι την λιγότερο εντυπωσιακή λήψη έχει η Ξένια, η οποία και αποχώρησε για δεύτερη φορά από τον διαγωνισμό του GNTM 3.

    Το disavantage του Ηρακλή στη Μαριαγάπη:

    Η εξήγησή του:

    Ποιος είχε την καλύτερη φωτογραφία:

    Η αποχώρηση της Ξένιας:

    Οι πρώτες δηλώσεις της Ξένιας μετά την αποχώρησή της:

    Τι θα δούμε απόψε Τρίτη 8/6/2020

    Διαβάστε επίσης:

    Big Brother: Τι απάντησε ο Δημήτρης Κεχαγιάς για το πάρτι και το κούρεμα εν μέσω καραντίνας – Απειλεί να κινηθεί νομικά

    Επιστρέφει το Survivor με Μαχητές και Διασήμους – Ποια γνωστά πρόσωπα θα δούμε (video)

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020



    ΣΧΟΛΙΑ