ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο πνεύμα των εορτών μπήκε η Μαριάννα Γουλανδρή, η οποία στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της.
Παράλληλα με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τη φιλανθρωπική της δράση με το Elpida Youth, η Μαριάννα Γουλανδρή φροντίζει να περνάει ποιοτικό χρόνο με τον σύζυγό της, Φίλιππο Λαιμό και φυσικά την κόρη τους Χριστιάννα.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη μοιράστηκε όμορφες εικόνες από τον στολισμό του δέντρου.
Σε βίντεο βλέπουμε το εντυπωσιακό καταπράσινο χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ σε φωτογραφία που ανάρτησε αναφέρει ότι τα στολίδια σε σχήμα αστεριού δημιουργήθηκαν από το ίδρυμα «Ελπίδα», Σύλλογος Παιδιών με καρκίνο.
Και φέτος το γούρι του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» για το 2020 είναι σχεδιασμένο από την Μαριάννα Γουλανδρή με το μάτι, ως κυρίαρχο στοιχείο.

Διαβάστε επίσης:
Δέσποινα Βανδή: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έφτιαξε κουραμπιέδες (video)
Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο-υπερπαραγωγή
Η Μαρίνα Βερνίκου φωτογραφίζεται με την κόρη της με ασορτί ρούχα και μάσκα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκαραμαγκάς – Qualco – Olympic Marine: Συμφωνία για ελληνικά θαλάσσια drones
- Ευάγγελος Τουρνάς: Θα αντιμετωπίσουμε τις περιοχές με κατηγορία κινδύνου πυρκαγιάς 4 σαν να είναι κατηγορίας 5
- Υπουργείο Παιδείας για απόφαση ΣτΕ για Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Δεν θα χαθεί το ακαδημαϊκό έτος για κανέναν φοιτητή/φοιτήτρια
- Νέος εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών ο Παναγιώτης Γιαννακούλιας με απόφαση Γεραπετρίτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.