• LIFE&STYLE

    Η Μαρίνα Βερνίκου φωτογραφίζεται με την κόρη της με ασορτί ρούχα και μάσκα

    • NewsRoom
    Μαρίνα Βερνίκου

    Μαρίνα Βερνίκου


    Like mother like daughter…! Με αυτή τη λεζάντα περιέγραψε η Μαρίνα Βερνίκου την πρόσφατη φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

    Σε μια χαλαρή αλλά ταυτόχρονα δυναμική πόζα, η μικρότερη κόρη της Μαρίνας Βερνίκου, Ανέζια στέκεται δίπλα στην μαμά της φορώντας τα ίδια ρούχα και την ίδια προστατευτική μάσκα απέναντι στον κορονοϊό.

    Η επιτυχημένη φωτογράφος και γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας μοιράζεται εκπληκτικές λήψεις στο Instagram από τα ταξίδια που πραγματοποιεί, αποσπώντας χιλιάδες likes.

    Εκεί ξεχώρισε και η φωτογραφία με την κόρη της, η οποία αν και μόλις 10 ετών, φαίνεται να πλησιάζει το ύψος της μητέρας της!

    Η Μαρίνα Βερνίκου είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τις Ντεμίλια και Ανέζια, 14 και 10 ετών αντίστοιχα, και έναν γιο, τον 12χρονον Γιώργο.

    Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη τον περασμένο Μάιο, η Μαρίνα Βερνίκου αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της και δύο από τα παιδιά της βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό.

    Ο Μίλτος Καμπουρίδης πέρασε τη νόσο σαν βαριά γρίπη, ενώ τα νεότερα μέλη της οικογένειας δεν παρουσίασαν συμπτώματα.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Μαρίνα Βερνίκου μάς ταξιδεύει στα πανέμορφα Κουφονήσια

    Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο-υπερπαραγωγή

    Δέσποινα Βανδή: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έφτιαξε κουραμπιέδες (video)



    ΣΧΟΛΙΑ