ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ιταλική αρχή ανταγωνισμού ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη ότι διερευνά την Benetton για πιθανή κατάχρηση σε δύο από τα συμβόλαια franchising της με ανεξάρτητους λιανοπωλητές.
Η αρχή πρόσθεσε ότι διενήργησε σε συνεργασία με την αστυνομία της Ιταλίας, επιθεωρήσεις σε ορισμένα γραφεία της Benetton την Τρίτη.
Συγκεκριμένα εξετάζει την πιθανή χρήση συμβατικών ρητρών από την Benetton για να ρυθμίσει σε μεγάλο βαθμό τις στρατηγικές επιλογές των μεταπωλητών, για παράδειγμα όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα και την ποσότητα των παραγγελιών αγοράς.
Ανέφερε ότι η χρήση ενός τέτοιου συμβατικού πλαισίου από μια εταιρεία “που διαχειρίζεται ένα σημαντικό δίκτυο franchise … θα μπορούσε να έχει σημαντικό αντίκτυπο σε όλους τους επιχειρηματίες που απαρτίζουν το δίκτυο, βλάπτοντας έτσι την ανταγωνιστικότητα της αγοράς”.
Η Benetton δεν έχει κάνει ακόμη κανένα σχόλιο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκάκι στον ΟΗΕ, φωτιά στον Περσικό: Το ρίσκο της σύγκρουσης και το διπλωματικό bras de fer
- Φορολογικές δηλώσεις: Μέχρι τις 15 Μαΐου η υποβολή για τη μέγιστη έκπτωση 4%
- Τραμπ: «Παραμένει σε ισχύ η εκεχειρία με το Ιράν»
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα $100 το brent μετά τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ στο Ιράν – «Θα το πληρώσουν ακριβά αν δεν υπογράψουν συμφωνία», προειδοποιεί ο Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.