ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Nέα εργαλεία που θα εξυπηρετούν τις ιδιαίτερες ανάγκες συγκεκριμένων κλάδων και ιδιαίτερα αυτών της εστίασης, του τουρισμού και του λιανικού εμπορίου, που διαφαίνεται ότι θα πληγούν περισσότερο από όλους τους κλάδους, θα εφαρμόσουν οι τράπεζες μετά το τέλος των μορατόριουμ».
Αυτό επισημαίνει στη συνέντευξή του στο mononews.gr ο κ. Αθανάσιος Ψύλλος, Chief Corporate Officer της Attica Bank, υπογραμμίζοντας ότι «η παροχή χρηματοδότησης θα πρέπει να συνδέεται και με αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που οφείλουν να πάρουν οι επιχειρήσεις, οι οποίες θα τους εξασφαλίσουν την περαιτέρω επιβίωση και μεγέθυνση του ισολογισμού τους για τα επόμενα χρόνια».
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το φαινόμενο «Godzilla» και η αντικαρκινική ασπίδα: Η επόμενη μέρα στη μάχη με την παχυσαρκία
- Συντάξεις χηρείας: «Ασπίδα» για 100.000 δικαιούχους – Στο συρτάρι περικοπές και αναδρομικά
- Ξενοδοχείο At Sloane: Αρχαίοι ελληνικοί αμφορείς και μοντέλα σε σκηνικό ταινίας του Tom Ford
- Πώς και με τι θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση το κόμμα Καρυστιανού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.