• LIFE&STYLE

    Big Brother: Έξαλλος ο θείος της Άννας Μαρίας με τον Μικρούτσικο (video)

    • NewsRoom

    Χρήστος Βαρουξής και Άννα Μαρία Ψυχαράκη


    Ξέσπασε κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου ο θείος της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη από το Big Brother σχετικά με τον τρόπο που ο παρουσιαστής αντιμετωπίζει την παίκτρια κατά τη διάρκεια των live.

    Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Γιώργος Ψυχαράκης υποστήριξε ότι η Άννα Μαρία είναι πάντα ειλικρινής και λέει την αλήθεια, κάτι για το οποίο επιμένει και η ίδια μέσα στο σπίτι του Big Brother με αποτέλεσμα να μπλέκει σε καυγάδες.

    Παράλληλα, ο Γιώργος Ψυχαράκης δήλωσε ότι ίσως η συμπεριφορά του Ανδρέα Μικρούτσικου οφείλεται στο γεγονός ότι ο σταθμός έχει ως στόχο την αύξηση της τηλεθέασης και επιχειρεί με αυτόν τον τρόπο να το καταφέρει.

    Ειδικότερα, ο ίδιος δήλωσε:

    «Η Άννα Μαρία λέει πάντα την αλήθεια και δεν σκύβει το κεφάλι. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα.

    Δεν ξέρω για ποιο λόγο κάνει όλα αυτά που κάνει. Τα κάνει για την τηλεθέαση; Τα κάνει διότι είχε πολύ καιρό να δουλέψει; Δεν ξέρω. Πολύ επιθετικός είναι. Από πού κι ως που τα χώνεις; Ποιος σου έχει δώσει το δικαίωμα; Μπορεί να του το έχει δώσει το κανάλι για να έχουν τηλεθέαση, που συνήθως έτσι γίνεται. Πότε αυξάνεται η τηλεθέαση; Με αρνητικά, με επεισόδια…

    Και ίσως γι’ αυτό το λόγο γίνονται και εσκεμμένα, από τον Μικρούτσικο εννοώ. Η κοπελιά που είναι δίπλα του, η ψυχολόγος, είναι σοβαρή. Αυτός όλο πιέζει για να προκύψει κάτι αρνητικό. Ποιος είναι ο Μικρούτσικος τέλος πάντων;».

    Υπενθυμίζεται ότι ήδη από το live της περασμένης Παρασκευής, η Άννα Μαρία είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, ενώ όλοι οι παίκτες παρέμειναν την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από απόφαση του Big Brother.

    Σύμφωνα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, δεν αποχώρησε κανείς προκειμένου να έχουν μείνει πέντε άτομα μέχρι τα Χριστούγεννα. Παράλληλα, μέσα στη «βίβλο» του Big Brother αναγράφεται ότι μία εβδομάδα κατά τη διάρκεια του ριάλιτι δεν θα πραγματοποιηθεί αποχώρηση.

    Ήδη από το επεισόδιο της Δευτέρας, η Άννα Μαρία μπήκε σε νέα αντιπαράθεση, αυτή τη φορά με τον ίδιο τον Μεγάλο Αδελφό. Αρνείται να συμμετέχει στο παιχνίδι της εβδομαδιαίας αποστολής και όλα πλέον βρίσκονται στον αέρα για την ίδια.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η παίκτρια δεν θα αποχωρήσει οικειοθελώς, ωστόσο, θα δεχτεί νέα ποινή.

    Αρχηγός της εβδομάδας αναδείχθηκε ο Χρήστος Βαρουξής, ενώ στο αποψινό επεισόδιο τα πνεύματα οξύνονται και για πρώτη φορά η σύγκρουση γίνεται ανάμεσα στον «Χάος», Δημήτρη Πυργίδη και τον «αντιδήμαρχο» Χρήστο Μακρίδη.

    Το επεισόδιο αναμένεται πλούσιο και σήμερα…

    Διαβάστε επίσης:

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Εξαφανίζεται ο Κωνσταντής (video)

    Big Brother: Ξέσπασαν σε κλάματα μόλις έμαθαν τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας

    Απρόσμενη αποχώρηση στο GNTM – Ποιος είχε την καλύτερη φωτογραφία (video)

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ