• LIFE&STYLE

    Big Brother: Ξέσπασαν σε κλάματα μόλις έμαθαν τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας

    • NewsRoom

    Θέμης, Χριστίνα και Ζακ


    Για πρώτη φορά οι παίκτες του Big Brother, οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι τέλη Αυγούστου, ενημερώθηκαν για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, κάτι που προκάλεσε αναστάτωση και ανησυχία.

    Σε ένα ιδιαίτερα βαρύ κλίμα, ο Μεγάλος Αδελφός κάλεσε όλους του συγκατοίκους στο σαλόνι και τους ανακοίνωσε ότι πρόκειται να ενημερωθούν για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με την πανδημία.

    «Ο Big Brother θέλει να σας ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό.

    Στις 29 Αυγούστου, την ημέρα που μπήκατε στο σπίτι, τα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα ήταν λιγότερα από 10.000, ενώ είχαμε 260 θανάτους.

    Σήμερα τα κρούσματα έχουν φτάσει 27.334. Συγκεκριμένα σήμερα, Τετάρτη έχουμε 865 επιβεβαιωμένα κρούσματα, ενώ ο αριθμός των θανάτων έχει διπλασιαστεί. Δηλαδή έχουμε πάνω από 520 θανάτους.

    Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση σε όλη την χώρα. Σε τοπικό lockdown έχει τεθεί η Καστοριά κι η Κοζάνη και σε συναγερμό βρίσκονται Θεσσαλονίκη, Βοιωτία, Λάρισα, Σέρρες και Γιάννενα», ανακοίνωσε ο Big Brother.

    Στη συνέχεια, καθησυχάζοντας τους παίκτες, τους είπε ότι: «Ο Big Brother έχει επικοινωνήσει με τις οικογένειές σας κι είναι όλοι καλά».

    Μάλιστα, έδωσε το δικαίωμα στον αντιδήμαρχο, Χρήστο Μακρίδη να επικοινωνήσει με τη σύζυγο και την κόρη του, καθώς η περιοχή όπου διαμένει η οικογένειά του βρίσκεται σε τοπικό lockdown.

    Εμφανώς συγκινημένος, ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα.

    Ανάμεσα στους παίκτες που δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, λόγω της ανησυχίας τους για τα δικά τους πρόσωπα είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και η Χριστίνα Ορφανίδου.

    Μιλώντας στον Big Brother στο δωμάτιο επικοινωνίας, η Άννα Μαρία εξέφρασε την ανάγκη της να μιλήσει και με τη δική της οικογένεια στην Κρήτη, καθώς οι γονείς της ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, ενώ από την πλευρά της η Χριστίνα δήλωσε ότι φοβάται για τους δικούς της ανθρώπους στη Θεσσαλονίκη.

     

    Όπως δήλωσαν κάποιοι από τους παίκτες, πίστευαν ότι η κατάσταση είχε βελτιωθεί με αποτέλεσμα να μην πιστεύουν τους αριθμούς που άκουσαν.

     

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ