• Media

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Εξαφανίζεται ο Κωνσταντής (video)

    • NewsRoom

    Γιάννης Κουκουράκης ως Κωνσταντής


    Ένα απρόσμενο γεγονός έρχεται για να φέρει μεγάλη αναστάτωση στο Διαφάνι και τις Άγριες Μέλισσες.

    Μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1, μαθαίνουμε ότι ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα συναντηθούν στην Τρούμπα. Ο Σεβαστός συγκλονίζεται από αυτή τη συνάντηση και βάζει στόχο να φέρει τη Δρόσω και πάλι στον ίσιο δρόμο.

    Θα κάνει δεύτερο ραντεβού μαζί της και θα προσπαθήσει να την πείσει να αφήσει αυτή τη ζωή που κάνει.

    Αργότερα, ο Κωνσταντής θα συναντηθεί με τον Τάκη, θα λογομαχήσουν για τη Δρόσω και λίγο θα φτάσουν να πιαστούν στα χέρια. Μετά έρχεται μια συγκλονιστική εξέλιξη…

    Ο Κωνσταντής θα εξαφανιστεί από το Διαφάνι, γεγονός που θα προκαλέσει πολύ μεγάλη αναστάτωση και αγωνία στην οικογένεια Σεβαστού και νέες ιστορίες στις Άγριες Μέλισσες.

    Καλεσμένος στην εκπομπή βρέθηκε σήμερα ο σκηνοθέτης των Άγριων Μελισσών, Λευτέρης Χαρίτος, ο οποίος μεταξύ άλλων, μίλησε για τις εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά, ενώ ενημέρωσε ότι πλέον θα προβάλλεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη. Συνεπώς, δεν θα έχουμε νέα επεισόδια κάθε Παρασκευή.

    Τι θα δούμε απόψε (Επεισόδιο 42)

    Η επίσκεψη του Δούκα στον Συνεταιρισμό και η πρώτη του συνάντηση με τον Μιλτιάδη, ύστερα από έξι χρόνια, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στα σπίτια των Σεβαστών.

    Η Ασημίνα πείθεται να παραχωρήσει το πατρικό της στον Μπάμπη και ανακαλύπτει μια πιο ενδιαφέρουσα πλευρά του χαρακτήρα του.

    Ο Τόλλιας βρίσκεται σε ηθικό δίλημμα, μετά από την προτροπή του Γραμματικού ν’ ανασκευάσει την κατάθεσή του. Προκειμένου ν’ αποφύγουν τη δίκη, ο Τόλλιας αποφασίζει να βάλει σ’ εφαρμογή μια άτυπη συμφωνία που είχε κάνει με τον Προκόπη.

    Ο Τάκης και η Δρόσω ακολουθούν λάθος επιλογές που θα τους οδηγήσουν και τους δυο σε επικίνδυνα μονοπάτια.

    Η Μαίρη εκβιάζει την Ελένη με το αντικλείδι που βρήκε στα πράγματά της, εκτός κι αν την συμπεριλάβουν κι εκείνη στην απόδραση. Θα καταφέρει η Ελένη να αποφύγει αυτήν την ανίερη συμμαχία;

    Δείτε το trailer:

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ