ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε καθεστώς lockdown βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ολόκληρη η χώρα, με την Αθήνα να μοιάζει έρημη πόλη.
Από νωρίς το πρωί, οι δρόμοι της πρωτεύουσας είναι άδειοι, καθώς οι περισσότεροι πολίτες δεν κυκλοφορούν, όπως προβλέπεται από τα μέτρα τα οποία αποφασίστηκαν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Μάλιστα, από το πρωί του Σαββάτου, ο Δήμος Αθηναίων κάνει απολυμάνσεις σε πολυσύχναστους δρόμους, συμβάλλοντας να περιοριστεί η πανδημία του κορονοϊού.

Σημειώνεται ότι χθες, Παρασκευή, διάχυτη ήταν η εικόνα ότι υπήρξε αυξημένη έξοδος των Αθηναίων στις εθνικές οδούς. Συγκεκριμένα, 73.637 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα, ενώ 34.560 πέρασαν από τα διόδια Αφιδνών και 39.077 από τα διόδια της Ελευσίνας.
Υπενθυμίζεται ότι από τις έξι το πρωί του Σαββάτου και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ολόκληρη η χώρα ξαναζεί στιγμές παρόμοιες με αυτές του lockdown της περασμένης άνοιξης, μετά την επιβολή των νέων μέτρων κατά του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οίκος: Νέο περιστατικό με ένοπλο, κοντά στο Μνημείο του Τζορτζ Ουάσινγκτον
- Το «πράσινο φως» από την ΕΑΔΗΣΥ περιμένουν τα ΣΔΙΤ των 700 εκατ. ευρώ στη Βόρεια Ελλάδα
- Η Ήπειρος και η Βίκος της οικογένειας Σεπετά έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ (με τη διπλή άνοδο)
- Τηλεπικοινωνίες: Αναβρασμός στην αγορά – Οι κινήσεις Cosmote-Nova-ΔΕΗ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.