ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Yπερέβησαν τις 5.900 οι αιτήσεις συμμετοχής στον 5ο κύκλο του Project Future, του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας που υλοποιεί η Τράπεζα Πειραιώς, σε συνεργασία με το ReGeneration.
Για πρώτη φορά στο πρόγραμμα, το οποίο έχει ως στόχο να συνδέσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας, συμμετέχουν νέοι πτυχιούχοι από όλη την Ελλάδα. Oι αιτήσεις συμμετοχής έφθασαν στον αριθμό ρεκόρ των 5.905, έναντι 3.256 του προηγούμενου κύκλου. Το στάδιο των αξιολογήσεων, όπως και το στάδιο των εκπαιδεύσεων, που θα ξεκινήσει στις 17 Νοεμβρίου, γίνονται ψηφιακά, με ασφάλεια για όλους τους συμμετέχοντες.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- To τμήμα κρουαζιέρας του ομίλου MSC ανοίγει διάλογο για το μέλλον της κρουαζιέρας στη Ρόδο
- IOBE: Ισχυρό το αποτύπωμα της ελληνογερμανικής συνεργασίας – Παπαθανάσης: Απόλυτα εξασφαλισμένη η επόμενη ημέρα του ΤΑΑ
- Στενά του Ορμούζ: Η Τεχεράνη ιδρύει νέα αρχή για το πέρασμα αναζωπυρώνοντας την ένταση με τον Τραμπ
- Κομισιόν: Ενέκρινε ελληνικό πρόγραμμα κρατικής ενίσχυσης 405 εκ. ευρώ – Ποιους αφορά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.