Η Σκάλα του Μιλάνου, η οποία άνοιξε τις πόρτες της τον περασμένο Ιούλιο, έπειτα από τέσσερις μήνες που είχε μείνει κλειστή εξαιτίας του πρώτου κύματος της πανδημίας, διακόπτει εκτάκτως όλες τις πρόβες, καθώς έχει σημάνει συναγερμός, από την εμφάνιση αρκετών κρουσμάτων.
Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκαν θετικοί 18 ερμηνευτές και 9 μουσικοί, ενώ όλα τα μέλη της χορωδίας και της ορχήστρας που παίζουν πνευστά όργανα, έχουν ήδη μπει σε καραντίνα.
Τα υπόλοιπα μέλη του προσωπικού έχουν υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού και αναμένονται τα αποτελέσματα.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκαλυπτική έρευνα: Οι τουρίστες αγνοούν το παραλιακό μέτωπο της Αττικής και των νησιών του Αργοσαρωνικού
- Eurovision 2026: Στον μεγάλο τελικό ο Ακύλας
- Στον MSCI Greece Standard προστίθεται η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Στον Small Cap Greece η CrediaBank, εκτός η Cenergy
- Γιώργος Στάσσης : Η αύξηση κεφαλαίου ανοίγει ένα νέο πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τη ΔΕΗ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.