ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση με τον «ιταλικό ΟΠΕΚΕΠΕ» είχε ο Πιτσιλής – Πώς λειτουργεί το «μοντέλο» πληρωμών της γειτονικής χώρας
Εννέα ημέρες απομένουν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, που έχουν οι φορολογούμενοι από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για να υποβάλουν τροποποιητικές δηλώσεις για τα αναδρομικά, που έλαβαν το 2014 και ουδέποτε δήλωσαν στις φορολογικές τους δηλώσεις.
Πρόκειται για προθεσμία (31/10, που λόγω Σαββάτοκύριακου, μετατίθεται τη Δευτέρα, 2/11), που η ΑΑΔΕ έδωσε στις αρχές του μήνα, στο πλαίσιο της χρηστής διοίκησης, ώστε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στους 42.000 φορολογουμένους, που έλαβαν τη σχετική ενημέρωση στη θυρίδα τους στο myTaxisnet.
Υπενθυμίζεται ότι όσοι δεν υποβάλουν μόνοι τους τροποποιητική δήλωση, η φορολογική διοίκηση θα καταλογίσει μέχρι το τέλος του χρόνου φόρους και προσαυξήσεις, με βάση τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φλωρίδης για Γιωτόπουλο: «Είναι 83 ετών, αλλά έχει 17 φόνους στην πλάτη του»
- Wall Street: Νέο ρεκόρ μια ανάσα από τις 52.000 μονάδες ο Dow Jones – Βουτιά 1% για τον Nasdaq περιμένοντας την FED
- Πετρέλαιο: Βουτιά 5% κάτω από τα 79 δολάρια/βαρέλι για το Brent, σε χαμηλό 3 μηνών
- Ιράν: Θα υπάρξει «σκληρή απάντηση» στο Ισραήλ για τα νέα πλήγματα στον Λίβανο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.