ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τρεις οι βραβευθέντες για το φετινό Νόμπελ Ιατρικής
Στους Μάικλ Χόουτον, Χάρβεϊ Άλτερ και Τσαρλς Ράις απονεμήθηκε το φετινό Νόμπελ Ιατρικής, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την αρμόδια επιτροπή.
Ο Βρετανός Μάικλ Χόουτον και οι Αμερικανοί Χάρβεϊ Άλτερ και Τσαρλς Ράις κέρδισαν από κοινού το Νόμπελ Ιατρικής 2020, για την ανακάλυψη του ιού της ηπατίτιδας C.
Όπως εξήγησε η επιτροπή απονομής των Νόμπελ, οι τρεις επιστήμονες επιβραβεύονται για την αποφασιστική συμβολή τους στον αγώνα για την καταπολέμηση της ηπατίτιδας, ένα μεγάλο παγκόσμιο πρόβλημα υγείας, που προκαλεί κίρρωση και καρκίνο του ήπατος.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Η Τρίτη ήταν η θερμότερη ημέρα που έχει καταγραφεί ποτέ στη χώρα
- Κριστιάνο Ρονάλντο: Έγινε ο μόνος ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε 6 συνεχόμενα Μουντιάλ
- Χρυσός: Απώλειες άνω του 1% για το πολύτιμο μέταλλο έφερε το ισχυρότερο δολάριο
- Η ομάδα της Λιόν περνά στον έλεγχο της Michele Kang – Απέκτησε το 88% έναντι 30 εκατ. δολαρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.