ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέλιξη η επιχείρηση
Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Πέμπτης αστυνομική επιχείρηση σε κτίριο που τελεί υπό κατάληψη στην περιοχή των Εξαρχείων.
Συγκεκριμένα, η επιχείρηση εκτυλίσσεται σε υπό κατάληψη κτίριο, το οποίο βρίσκεται στην οδό Στουρνάρη. Το κτίριο τελεί υπό κατάληψη τα τελευταία δύο χρόνια και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν εντός του κτιρίου 7 άτομα και προχώρησαν στην σύλληψή τους.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σημαντικό ορόσημο για την Venture Global: Ξεκινά εμπορικές δραστηριότητες στο Plaquemines LNG στη Λουιζιάνα
- Νίκος Οικονομόπουλος: Πώς το ζευγάρι της ΜΚΟ έστησε παγίδα στον τραγουδιστή – Αποκαλυπτικοί διάλογοι
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Προβάδισμα των Δημοκρατικών σε επτά κρίσιμες πολιτείες – Δημοσκόπηση New York Times
- Optima bank για Titan: Περιθώριο ανόδου 35,2% – Οι προσδοκίες για το τρίτο τρίμηνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.