ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίκεντρο της Covid-19 παραμένει η Αττική και ειδικά το κέντρο της Αθήνας, με 240 νέα κρούσματα από τα 416 που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ, τόνισε κατά την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα ο επίκουρος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Γκίκας Μαγιορκίνης.
Αναφορικά με το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff, είπε πως αρχικά το αποτέλεσμα των τεστ ήταν οριακά θετικά, δηλαδή επρόκειτο για ψευδώς θετικό αποτέλεσμα, όπως επισήμανε.
«Για την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας να προκύψει εστία διασποράς ελήφθησαν τα εν λόγω μέτρα», τόνισε ο κ. Μαγιορκίνης και συμπλήρωσε ότι όλα τα επαναληπτικά τεστ που διενεργήθηκαν στον Πειραιά στα 12 άτομα και τις 24 επαφές τους, ήταν όλα αρνητικά, καθώς και οι έλεγχοι που έγιναν σε επιφάνειες του πλοίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης στο mononews: Ο λαός θα καταδικάσει όσους κατηγορούν τον πρωθυπουργό για εσχάτη προδοσία
- Qualco: Πατάει γκάζι μετά την είσοδο στο ΧΑ – Νέες συνεργασίες
- Από την κορυφή του κρασιού στους πλειστηριασμούς – Η άνοδος και η πτώση της «Τσάνταλης»
- Πώς τα drones αλλάζουν τους πολέμους – Το παράδειγμα του ρωσικού «Περλ Χάρμπορ»
