ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τράπεζα Πειραιώς: Αργυρός χορηγός σε φιλανθρωπική συναυλία για την ενίσχυση του Παιδοογκολογικού Τμήματος του ΑΧΕΠΑ
Δραματικά νούμερα καταγράφονται σήμερα, Πέμπτη, στα νοσοκομεία της χώρας, καθώς επτά ασθενείς με κορονοϊό έχασαν τη ζωή τους, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να ανέρχεται πλέον στους 364.
Το τελευταίο θύμα είναι ένας 68χρονος άνδρας, ο οποίος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη.
Νωρίτερα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, κατέληξε ένας άνδρας 67 ετών, χωρίς να έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιαίτερα υποκείμενα νοσήματα.
Ακόμα ένας θάνατος καταγράφηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, καθώς την τελευταία του πνοή άφησε ένας 84χρονος άντρας, με υποκείμενα νοσήματα.
Στο νοσοκομείο της Καβάλας έφυγε από τη ζωή, ένας 76χρονος με υποκείμενα νοσήματα, ενώ μια γυναίκα 86 ετών πέθανε στο νοσοκομείο Σωτηρία.
Ακόμα μια γυναίκα 74 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, με υποκείμενα νοσήματα, υπέκυψε.
Στις 9:30 το πρωί στο νοσοκομείο Λάρισας «έφυγε» ακόμη ένας άνδρας 63 ετών, ο οποίος είχε και εκείνος υποκείμενα νοσήματα.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοφία Βικτωράτου: Η σχεδιάστρια υποδημάτων μιλά στο Mononews για την τέχνη στα βήματά της
- Μυτιληναίος (Metlen): Πώς έκανε ρεκόρ εσόδων 6,1 δις και η πρόβλεψη για EBITDA άνω του 1 δισ.
- Alpha Bank: Road shows σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία – Το μεγάλο στοίχημα Ψάλτη για κέρδη 1,4 δισ. ευρώ και μερίσματα 4 δισ. έως το 2030
- The Mononews Quiz 6/11/2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.