ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Κρήτη έφτασε ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός», ο οποίος φαίνεται πως θα επηρεάσει περισσότερο τη δυτική πλευρά του νησιού.
Από το μεσημέρι, όπως αναφέρει το cretapost, έχουν ξεκινήσει οι βροχοπτώσεις στον νομό Χανίων και μέχρι τις 5 το απόγευμα είχαν ήδη καταγραφεί 71 χιλιοστά βροχής στην Παλαιόχωρα.
Δείτε τις βροχοπτώσεις έτσι όπως τις κατέγραψε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr:
Όσο περνούσε η ώρα η κακοκαιρία προχωρούσε και στο νομό Ηρακλείου.
Στις 7 περίπου το απόγευμα ξεκίνησε η βροχή το κέντρο της πόλης, ενώ παράλληλα καταγράφεται μία έντονη δραστηριότητα με κεραυνούς.


Σύμφωνα με τα νεώτερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, ο «Ιανός» θα επηρεάσει την Κρήτη μέχρι και την Κυριακή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Αποδέχεται πλήρως το σχέδιο του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την αποστολή βοήθειας στη Γάζα
- Συνάντηση Μητσοτάκη-Μελόνι: Ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα και άμυνα, περιφερειακά ζητήματα και μεταναστευτικό στην ατζέντα
- Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί: Υπέρ της πρότασης Κυρανάκη για τα νυχτερινά δρομολόγια
- Πάπας Λέων: Κάλεσε τις μεγάλες δυνάμεις να σταματήσουν τους πολέμους, στο πρώτου του κυριακάτικο μήνυμα
