ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην αγορά 60.000 ιδίων μετοχών προχώρησε η Μυτιληναίος.
Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:
Η Μυτιληναίος ΑΕ (MYTILINEOS) ανακοινώνει ότι, κατ’ εφαρμογή της από 27.03.2020 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, την 16.09.2020, απέκτησε μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών 60.000 ίδιες μετοχές με μέση σταθμισμένη τιμή κτήσης €8,7414 ανά μετοχή, συνολικής αξίας €524.483,33.
Οι αποκτήσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν μέσω του μέλους του Χρηματιστηρίου Αθηνών με την επωνυμία EUROBANK EQUITIES Α.Ε.Π.Ε.Υ.
Μετά και την προαναφερόμενη απόκτηση, η MYTILINEOS κατέχει συνολικά 2.167.857 ίδιες μετοχές, ποσοστό 1,5171% του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θρίλερ στις εκλογές στο Ισραήλ: Οι Άραβες εξετάζουν σχέδιο για κυβέρνηση με τον Άιζενκοτ – Και το «Ra’am» στο παιχνίδι
- Πιερρακάκης: Η Ελλάδα είναι μια χώρα ισχυρή και σταθερή – Η Θράκη στην πρώτη γραμμή της Ευρώπης
- Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι δύναμη ειρήνης – Δεν εκβιάζει, αλλά ούτε εκβιάζεται και ούτε δέχεται απειλές (photo + video)
- Παπασταύρου: Στο Λουξεμβούργο για το Συμβούλιο των ευρωπαίων ΥΠΕΝ – Στο επίκεντρο οι τιμές ρεύματος και η ενεργειακή ασφάλεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.