Τις 2,4 εκατ. λίρες των Βρετανών φορολογούμενων που είχαν δαπανηθεί για την ανακαίνιση της βασιλικής κατοικίας Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ επέστρεψαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στο βασιλικό ταμείο.
Ο δούκας του Σάσεξ και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ είχαν δεχτεί σφοδρές επικρίσεις για το γεγονός ότι χρησιμοποίησαν τα φορολογούμενα χρήματα τους για την ανακαίνιση του εν λόγω κτηρίου, μετά τη μετακόμισή τους από το παλάτι του Κένσινγκτον.
Ο εκπρόσωπος του Χάρι δήλωσε ότι ο λογαριασμός αποπληρώθηκε εξ ολοκλήρου, με την πληρωμή να γίνεται δυνατή χάρη στη νέα συμφωνία 150 εκατ. λιρών που υπέγραψε το πριγκιπικό ζεύγος με το Netflix για την παραγωγή περιεχομένου.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υποδομές και ακίνητα: Πώς διαμορφώνονται οι πόλεις του αύριο
- Νίκη Κεραμέως: Στα 1.516 ευρώ ο μέσος μισθός πλήρους απασχόλησης
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Μέσα στον Μάρτιο η τελική εισήγηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση – Μηδενική ανοχή στους διακινητές μεταναστών
- Έβρος: Τραγωδία με δύο νεκρούς μετανάστες – Προσπάθησαν να περάσουν το ποτάμι και τους βρήκαν παγωμένους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.