
Δεν ξέρω αν έχουμε καταλάβει, ως φάρα, το μέγεθος της απαξίωσης και του θυμού της κοινωνίας προς το πρόσωπό μας. Το πόσο ο κόσμος θεωρεί ότι μόνον όταν κινδυνεύει η δική μας αυλή θυμόμαστε τους ανέργους. Το πόσο συνυπεύθυνοι πιστεύει ότι είμαστε για όλα. Το πόσο έχουμε καταγραφεί ως υποκριτές στη συλλογική συνείδηση. Το πόσο τον εκπλήσσει η ασφάλεια που θεωρεί ότι έχουμε στον κλάδο μας. Στην τελική, το πόσο αδιάφορο τον αφήνει αν κλείνουν κανάλια κι αν γίνονται απεργίες των ΜΜΕ. (Μικρό συμπέρασμα διαβάζοντας στάτους και σχόλια για την ερώτηση της Ευαγγελίας Τσικρικά στον Α. Τσιπρα, για το ALPHA TV).
To κείμενο είναι της δημοσιογράφου κ. Αθηνάς Φλώρου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
http://www.mononews.gr/alexis-tsipras-enochlimenos-ke-fanera-eknevrismenos-apo-erotisi-gia-mavro-sta-kanalia/73220
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O «γκουρού» Γκρίνμπεργκ στην Αθήνα, πότε θα γίνει ανασχηματισμός, τι θα κάνει ο Γεραπετρίτης στη Λιβύη και τι έρχεται για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Πώς αμείβονται υπερωρίες και υπερεργασία: Ο εργατολόγος Γιάννης Καρούζος εξηγεί
- Βίλα Κουτσολιούτσων στις Σπέτσες: Αντιμέτωποι με πιθανό πλειστηριασμό μετά τη δικαστική ήττα για δάνειο άνω των 35 εκατ.
- Ποιες ελληνικές εταιρείες θα κάνουν business με το νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα 25 δις
