ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Τουρκία δεν θα ανεχθεί παράνομες ενέργειες στις περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου δήλωσε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει πειρατεία ή ληστεία στις περιοχές της Μεσογείου και του Αιγαίου», δήλωσε ο Ερντογάν από την Κερασούντα στην Μαύρη Θάλασσα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την έναρξη της αλιευτικής περιόδου.
Ο αρχηγός του τουρκικού κράτους πρόσθεσε πως η Άγκυρα δεν θα περιοριστεί στις ακτές της, καθώς είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στην περιοχή της Μεσογείου.
Η δήλωση αυτή του Τούρκου προέδρου έρχεται λίγες ώρες μετά την πληροφορία ότι το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle αναμένεται να καταπλεύσει στην Ανατολική Μεσόγειο.
Όπως ανέφεραν νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας Γαλλικά ΜΜΕ, το αεροπλανοφόρο καταπλέει στη Μεσόγειο σε μια «μη προσδιορισμένη αποστολή», με πλήρες πολεμικό φορτίο, ενώ για λόγους ασφαλείας δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες για τις κινήσεις του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φιλανθρωπικός Αγώνας Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών για καλό σκοπό Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η ΠΙΣΤΗ»
- Reuters: Πηγές των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών αποκαλύπτουν ότι ο Τραμπ δεν κατάφερε να πλήξει τα πυρηνικά του Ιράν
- Χρηματιστήριο: Profit taking στην Cener, βάση πάνω από τα 18 για ΔΕΗ, επαναφορά στα 13 για Allwyn
- Νέα διαδικτυακή απάτη στη Ρόδο με «δόλωμα» τον Σπύρο Λάτση – Υπόσχονται ψεύτικες δωρεές 1 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.