ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέος ΚΟΚ: Οι αλλαγές που φέρνει – Από το σβήσιμο των κλήσεων στα ψηφιακά πρόστιμα και τις ποινές που δεν… ξεγράφονται
Η ΑΑΔΕ αποφάσισε να παρατείνει την προθεσμία έως τις 17:30 για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων.
Ολιγόωρη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, η προθεσμία για τις οποίες εκπνέει σήμερα, έδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
Η προθεσμία κανονικά έληγε στις 15:00 αλλά λόγω της υπερφόρτωσης στο σύστημα η ΑΑΔΕ αποφάσισε να παρατείνει την προθεσμία για άλλες 2,5 ώρες.
Έτσι όσοι δεν έχουν υποβάλει ακόμα φορολογική δήλωση θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν έως τις 17:30 μέσω του TAXISnet.
Υπενθυμίζεται ότι όσοι κάνουν χρήση της παράτασης, καθώς και εκείνοι που υπέβαλαν τη δήλωση τον Αύγουστο, και είναι χρεωστικοί, θα πρέπει να καταβάλουν στις 31 Αυγούστου δύο δόσεις του επιπλέον φόρου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπενιαμίν Νετανιάχου: Είμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων μας
- Τραμπ: Επίθεση σε Ρεπουμπλικανό που αντιτάχθηκε στην επίθεση στο Ιράν – «Πήραμε τη βόμβα κατευθείαν από τα χέρια τους»
- Συρία: Καταδικάζουμε απερίφραστα την βομβιστική επίθεση στη Δαμασκό – Να αποδοθούν ευθύνες, ζητά το ΥΠΕΞ
- Παρίσι, Βερολίνο και Λονδίνο καλούν το Ιράν να δεσμευθεί σε διαπραγματεύσεις που θα οδηγήσουν σε συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα
