ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακόμη ένας ασθενής με κορονοϊό έχασε σήμερα τη μάχη με τον φονικό ιό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τελευταίο θύμα του ιού είναι ένας 66χρονος, με υποκείμενα νοσήματα, που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, κατέληξε και μία 88χρονη στο Ιπποκράτειο, επίσης με υποκείμενα νοσήματα.
Και οι δύο διέμεναν στο γηροκομείο «Αγία Κυριακή» στο Ασβεστοχώρι.
Οι νεκροί από τον οίκο ευγηρίας έχουν φτάσει πλέον τους 18, ενώ συνολικά στη χώρα μας τους 265.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελβετία: Αποχώρησε η ιρανική αντιπροσωπεία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απειλές Τραμπ
- Γκαλιμπάφ κατά Τραμπ: Αν οι απειλές τους είχαν οποιοδήποτε αποτέλεσμα, δεν θα είχαν φτάσει στο σημερινό σημείο απελπισίας
- Απειλές Τραμπ στους Ιρανούς διαμεσολαβητές: Κλείστε τα Στενά και δεν θα επιστρέψετε καν στη γαμ…νη σας χώρα
- Ισραήλ: Απαγόρευσε την είσοδο και απέλασε 6 Έλληνες συνδικαλιστές που προσπάθησαν να ταξιδέψουν στη Δυτική Όχθη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.