ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ιδιαίτερα αυξημένη παρουσιάζεται η κίνηση αναμένεται η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στα διόδια εισόδου της Αττικής Οδού προς Αθήνα στο Ρουπάκι, αλλά και στο λιμάνι του Πειραιά λόγω της επιστροφής των αδειούχων του Αυγούστου.
Την ίδια στιγμή, κλιμάκια του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) πραγματοποιούν τεστ ανίχνευσης του Covid-19 σε αυτούς που επιστρέφουν από περιοχές επιδημιολογικά επιφορτισμένες, ενώ για τους αφιχθέντες, υπάρχει ισχυρή σύσταση, όταν επιστρέψουν να φορούν μάσκα για πολύ καιρό και να τηρήσουν για κάποιες ημέρες και καραντίνα.
Αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στο λιμάνι του Πειραιά.
Για σήμερα Κυριακή είναι προγραμματισμένο να επιστρέψουν 20 πλοία, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, τα πλοία που αναχωρούν έχουν λιγότερους επιβάτες από εκείνα που επιστρέφουν.
Να σημειωθεί ότι τα 20 πλοία που θα έρθουν είναι με πληρότητα 85% (κατά μέσο 1.000 επιβάτες ανά πλοίο), ενώ τα πλοία που φεύγουν έχουν μικρότερη πληρότητα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τo Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων και η Alpha Bank στηρίζουν τις MμΕ που εκπαιδεύουν το προσωπικό τους
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Συγχώνευση με απορρόφηση της 100% θυγατρικής ΑΝΟΞΑΛ
- Ιζαμπέλ Σνάμπελ: Αποχωρεί πρόωρα από την ΕΚΤ και ετοιμάζεται για μια ανώτερη θέση στο ΔΝΤ
- Μητσοτάκης σε 30 θεσμικούς επενδυτές στη Νέα Υόρκη: Το κόστος δανεισμού της Ελλάδας είναι χαμηλότερο από 4 χώρες του G7
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.