ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν τη Δευτέρα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε.
Κατά την επικοινωνία τους οι δύο ηγέτες αναφέρθηκαν κυρίως στις εξελίξεις στην Λιβύη, αλλά και σε αυτές στην Ανατολική Μεσόγειο.
Ειδικά σε ότι αφορά την Ανατολική Μεσόγειο όπου η Τουρκία κλιμακώνει την προκλητική της συμπεριφορά, σύμφωνα με την ενημέρωση της τουρκικής προεδρίας, Ερντογάν και Κόντε, συμφώνησαν να συνεχίσουν τον διάλογο, ώστε να ενισχύσουν τις διμερείς σχέσεις τους και να καταλήξουν σε λύσεις οι οποίες θα είναι ωφέλιμες για όλα τα εμπλεκόμενα κράτη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συντάξεις κάτω από 900 ευρώ για 1 εκατ. μη μισθωτούς – Επιλογή η 1η ασφαλιστική κατηγορία για άλλη μια χρονιά
- Watches of Switzerland: Aυξάνει τις προβλέψεις με όχημα τη Rolex
- Μάριος Ηλιόπουλος: Προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 10 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ
- Ανανέωση και διεύρυνση της συνεργασίας Johnson & Johnson Innovative Medicine με τον Όμιλο ΒΙΑΝΕΞ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.