ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απάντηση για την φυγή της τουρκικής φρεγάτας «Kemal Reis» από τη νηοπομπή του «Oruc Reis» επιχείρησε να δώσει η Τουρκία, γεννώντας ωστόσο νέα ερωτήματα.
Σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, η φρεγάτα, η οποία τις προηγούμενες ημέρες είχε μια σύγκρουση με την ελληνική φρεγάτα «Λήμνος» στάλθηκε στην Κυπριακή ΑΟΖ προκειμένου να συνοδεύει το ερευνητικό σκάφος Barbaros, το οποίο διεξάγει παράνομες έρευνες στην Κυπριακή ΑΟΖ.
Μάλιστα η τουρκική πλευρά δημοσίευσε και 4 μακρινές φωτογραφίες της φρεγάτας, με ανάρτησή της στο Twitter. Πάντως, είναι απορίας άξιο από ποιον φοβάται πως απειλείται το Barbaros η Τουρκία, αφού είναι γνωστό πως η Κύπρος δεν διαθέτει μεγάλα πολεμικά πλοία, παρά μόνο έναν μικρό στόλο περιπολικών, κυρίως παράκτιων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στουρνάρας: Διαχρονικές οι προκλήσεις της ασφαλιστικής αγοράς παρά την θετική εικόνα
- e-ΕΦΚΑ: Πληρωμές εφάπαξ 22 εκατ. ευρώ σε 950 δικαιούχους έως τις 8/5 – Ποιοι βλέπουν χρήματα στους λογαριασμούς τους
- Take-Two Interactive Software: Ο CEO της «τεράστιας» εταιρείας video games που δεν παίζει video games
- Ευρωζώνη: Στο 2,1% ο πληθωρισμός στη χονδρική το Μάρτιο- Στην Ελλάδα έφτασε στο 2,3%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.