ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τηλεφωνική συνομιλία με τον Αρμένιο ομόλογό του, Ζοραμπ Μνατσακανιάν (Zohrab Mnatsakanyan), είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Στο επίκεντρο της συνομιλίας τους βρέθηκαν οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και στην περιοχή του Καυκάσου.
Το τελευταίο διάστημα η ένταση μεταξύ της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν στα σύνορα των δύο κρατών έχει ανέβει στο «κόκκινο», με αρκετούς νεκρούς κι από τις δύο πλευρές. Μάλιστα, η Τουρκία έχει αποφασίσει να σταθεί στο πλευρό του Αζερμπαϊτζάν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι κρίθηκαν οι 7 κατηγορούμενοι για απάτη με ευρωπαϊκές επιδοτήσεις στην περιοχή του Γράμμου
- Έρευνα ManpowerGroup: 1 στους 2 εργαζόμενους υποφέρει από στρες και ελλιπείς ευκαιρίες ανέλιξης – Γιατί οι εργοδότες δυσκολεύονται να ανταποκριθούν
- Ιράν: Αρνείται την παρέμβαση στις διαπραγματεύσεις του Ισραήλ με την Χαμάς – «Εντελώς αβάσιμοι» οι ισχυρισμοί Τραμπ
- Δήμητρα Κούστα: Οι πρώτες καλοκαιρινές διακοπές του John Junior Coustas (pic)
