ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη θλίψη του για τις ανθρώπινες απώλειες στην Εύβοια εκφράζει το Κίνημα Αλλαγής, υποστηρίζοντας συγχρόνως, ότι παρά την επίσημη πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας δεν ελήφθησαν τα αναγκαία προληπτικά μέτρα.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου, εκφράζεται η θλίψη του Κινήματος «για το χαμό των συνανθρώπων μας από τις πλημμύρες στην Εύβοια. Σε αυτές τις τραγικές στιγμές, δεν συγχωρείται καμιά ολιγωρία και αδράνεια της κρατικής μηχανής», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής, που υποστηρίζει επίσης ότι «παρά την επίσημη πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας για την εκδήλωση έκτακτων καιρικών φαινομένων, δεν ελήφθησαν δυστυχώς τα προληπτικά μέτρα που αρμόζουν στην πρόβλεψη τέτοιας κακοκαιρίας».
Η ανακοίνωση καταλήγει καλώντας όλους τους αρμόδιους «έστω και τώρα να καταβάλουν το μέγιστο των προσπαθειών τους για την προστασία των ανθρώπων, τον περιορισμό των συνεπειών της καταστροφής και την άμεση και αποτελεσματική στήριξη των πληγέντων».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Μέχρι 37°C σήμερα – Καλοκαιρινό σκηνικό μέχρι τα μέσα της εβδομάδας
- Άδωνις Γεωργιάδης στο mononews: Ο λαός θα καταδικάσει όσους κατηγορούν τον πρωθυπουργό για εσχάτη προδοσία
- Qualco: Πατάει γκάζι μετά την είσοδο στο ΧΑ – Νέες συνεργασίες
- Από την κορυφή του κρασιού στους πλειστηριασμούς – Η άνοδος και η πτώση της «Τσάνταλης»
