ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανήγγειλε ότι θα συμμετάσχει αύριο, Κυριακή, σε βιντεοδιάσκεψη των ηγετών διαφόρων δωρητριών χωρών προκειμένου να προσφερθεί βοήθεια στον Λίβανο, μετά την καταστροφή εξαιτίας των πολύνεκρων εκρήξεων στη Βηρυτό.
«Θα κάνουμε μια βιντεοδιάσκεψη την Κυριακή με τον πρόεδρο (της Γαλλίας, Εμανουέλ) Μακρόν, τους ηγέτες του Λιβάνου και άλλων χωρών του κόσμου», ανέφερε ο Τραμπ μέσω Twitter.
Στο ίδιο νήμα αναρτήσεων στο Twitter, ο Ρεπουμπλικάνος ένοικος του Λευκού Οίκου ανέφερε νωρίτερα πως συνομίλησε με τον λιβανέζο πρόεδρο Μισέλ Αούν και τον ενημέρωσε πως «τρία μεγάλα αεροπλάνα» με ιατροφαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα, νερό, γιατρούς και νοσοκόμους αναχώρησαν από τη χώρα του προς τον Λίβανο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσοχοΐδης: Δημιουργείται Εθνικό Κέντρο Αντιμετώπισης της Απάτης – Πώς θα λειτουργεί
- Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις εικονικές εταιρείες που «έφαγε» εκατ. από το Δημόσιο – Οι «αχυράνθρωποι» και το κόλπο με τα ΑΦΜ
- Roche: Επιτυχία για το Enicepatide κατά της παχυσαρκίας σε κλινικές δοκιμές
- Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Υπογράφει συμφωνία συνεργασίας με τον Διεθνή Αερολιμένα του Κάλγκαρι (YYC)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.