Ο λόγος που πολλοί προτιμούν τα κατεψυγμένα λαχανικά είναι η ευκολία, καθώς δεν χρειάζονται πλύσιμο, ξεφλούδισμα ή κόψιμο. Η πεποίθηση που επικρατεί είναι ότι τα άψητα, φρέσκα προϊόντα, είναι πιο θρεπτικά από τα κατεψυγμένα. Σύμφωνα όμως με τους ειδικούς, αυτό δεν είναι απαραίτητα αλήθεια.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Ο αρχηγός ρωσικού δικτύου κατασκόπων καταδικάστηκε σε σχεδόν 11 χρόνια φυλάκισης
- Κυρανάκης: Έρχονται νέα υπερσύγχρονα τρένα – Τα χρονοδιαγράμματα της συμφωνίας
- ΑΑΔΕ: 48ωρο λουκέτο στο πασίγνωστο «αστεράτο» εστιατόριο «Σπονδή»
- Κικίλιας: Δεσμευόμαστε για ασφαλή θάλασσα με έμφαση στην εκπαίδευση των νέων
