ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καλύτερη είναι, πλέον, η εικόνα της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε χορτολιβαδική περιοχή, στο Κόρθι της Ανδρου, ενώ, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, δεν ελλοχεύει κίνδυνος για οικισμούς που βρίσκονται κοντά στα σημεία της φωτιάς.
Αυτήν την ώρα επιχειρούν στην περιοχή 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ μόλις νύχτωσε αποσύρθηκαν τα εναέρια μέσα.
Παράλληλα, όπως ενημέρωσε η Πυροσβεστική, σε 47 ανήλθαν οι δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε όλη την Ελλάδα, από χθες (19 Ιουλίου) στις 19:00 έως την ίδια ώρα απόψε.
Συνολικά επιχείρησαν 391 πυροσβέστες, με 154 οχήματα, 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα, με την συνδρομή εθελοντών πυροσβεστών, υδροφόρων, καθώς και μηχανημάτων έργου των Περιφερειών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι περισσότερες πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.
Σημειώνεται, επίσης, ότι τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 200 εκατ. ευρώ για τον «ναό» του Μαραντόνα!
- Πώς στρατολογήθηκε ο κατάσκοπος, η αφαίρεση της ιθαγένειας και ο νόμος Δένδια, το ηθικό και το νόμιμο, ο Τασούλας και τα Αρχαία Ελληνικά
- Θ. Κοτσιαρός (ΠΕΦ): Η Ακαδημία Φαρμάκου φέρνει νέο μοντέλο σύνδεσης, εκπαίδευσης και παραγωγής
- Απόφαση ΑΠ: Δεν γνωμοδότησε για αναδρομικότητα – Μπαράζ νομικών διεκδικήσεων από δανειολήπτες – Επανέρχεται ο φόβος του ηθικού κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.