ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έντονα αισθητός στη Χίο και στη Λέσβο έγινε ο σεισμός έντασης 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην περιοχή της χερσονήσου της Ερυθραίας κοντά στη Σμύρνη.
Η σεισμική δόνηση έγινε στις 9.10 το βράδυ και σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις του γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών είχε επίκεντρο 51 χιλιόμετρα ανατολικά των Οινουσσών της Χίου και εστιακό βάθος στα 8 χιλιόμετρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έμποροι πετρελαίου σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ για την επιστροφή δεξαμενόπλοιων υπό κυρώσεις
- ΓΕΑ: Νέος γύρος μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας, στο Εσκισεχίρ της Τουρκίας
- Μερτς: Οι μουσουλμάνοι που δεν αναγνωρίζουν την ιστορική ευθύνη της Γερμανίας για το Ολοκαύτωμα, να φύγουν από τη χώρα
- ΕΛΑΣ: Διευκρινίσεις για την προστατευτική φύλαξη τριών ανήλικων κοριτσιών στη ΓΑΔΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.