ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρεις ταινίες στο ίδιο έργο του Open, αλλαγές στον Σκάι, η «αρπαγή» της ωραίας Εμινέ Γεσίρ, ένα ερωτικό σκάνδαλο, έρχεται το Mega Radio
Η Τατιάνα Στεφανίδου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό την Κυριακή δηλώνοντας, στην έναρξη της εκπομπής, πως «αυτή είναι η τελευταία «καλησπέρα» που λέμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ».
Σήμερα, λοιπόν, ο ΣΚΑΙ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ανακοινώνει κι επίσημα το τέλος της συνεργασίας με την Τατιάνα Στεφανίδου.
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ:
«Ο ΣΚΑΪ ολοκληρώνει την άψογη διετή συνεργασία του με την καταξιωμένη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου.
Η Τατιάνα Στεφανίδου, μέσα από τις εκπομπές «Μαζί σου» και «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», παρουσίασε θέματα επικαιρότητας, αποκαλυπτικές έρευνες και δυνατές προσωπικές ιστορίες, προσέγγισε όλα τα θέματα με ευαισθησία και ανθρώπινο πρόσωπο και φώτισε όλες τις πτυχές της κοινωνικής ζωής.
Ο ΣΚΑΪ την ευχαριστεί και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της σχέδια»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Στις 12.00 η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 89η ΔΕΘ
- Νέα φάρμακα για το αδυνάτισμα: Στα σκαριά νέοι συνδυασμοί, στόχος η απώλεια μυϊκής μάζας, εξηγεί ο Πλ. Τζούλης
- Σε ρυθμούς ανανέωσης οι Έλληνες εφοπλιστές: Τα παλιά πλοία φεύγουν, τα νέα έρχονται
- Γιώργος Μουτάφης: Ποιος είναι ο Ελληνας επικεφαλής της Fincantieri που «χτίζει» πλοία σε όλο τον κόσμο
