Τι θα δούμε απόψε στο επεισόδιο 119 των Άγριων Μελισσών;
Στο σπίτι των Σεβαστών, όλοι είναι σοκαρισμένοι με την αποκάλυψη του Μελέτη και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί, λεπτό το λεπτό. Ο Μελέτης, παρουσία του Δούκα και της Ανέτ, αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους επέστρεψε αλλά και τις απαιτήσεις που έχει και από τους δύο. Θα τις δεχτούν, όμως, ο Δούκας και η Ανέτ;
Η Ασημίνα επισκέπτεται το πατρικό της, θέλοντας να ηρεμήσει από την αναστάτωση που επικρατεί στους Σεβαστούς, ενώ η θαλπωρή της Ελένης δείχνει να μαλακώνει κάπως, μετά από πολύ καιρό, την αντάρα που έχει η ψυχή της.
Το ίδιο βράδυ, η Δρόσω μόνη στην κρυψώνα της, θα μπει σε μια απρόσμενη περιπέτεια για την εγκυμοσύνη της.
Η Πηνελόπη, μη μπορώντας ν’ αντέξει την αποκάλυψη του Μελέτη παίρνει μια παράτολμη απόφαση για τη ζωή της, ενώ ο Τόλλιας κάνει κάποιες ανακοινώσεις στους συγχωριανούς του που θα φέρει τα πάνω- κάτω.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.