ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στους 192 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από κορονοϊό στην Ελλάδα, καθώς εξέπνευσε ένας 79χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ηλικιωμένος άνδρας κατέληξε το απόγευμα της Δευτέρας, στις 18:30, και αναμένεται η έκθεση του νοσοκομείου για το αν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε 15 νέα κρούσματα στη χώρα μας, τα 12 από τα οποία εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην Ελλάδα είναι 3.390, εκ των οποίων το 54,9% άνδρες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Δικαστής απέρριψε το αίτημα της Μινεσότα για αναστολή της ανάπτυξης δυνάμεων της ICE στην πολιτεία
- Το Ιράν βλέπει τώρα ενδεχόμενο έναρξης διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ
- Κοπεγχάγη: Μαζική σιωπηλή πορεία για τις δηλώσεις Τραμπ για τον δανέζικο στρατό – «Τραμπ, ζήτα συγγνώμη»
- Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Η Ουκρανία ετοιμάζεται για νέες ειρηνευτικές συνομιλίες την επόμενη εβδομάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.