Αύριο μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαβουλεύσεων σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα οριστικοποιηθεί ο κατάλογος των χωρών από τις οποίες θα επιτρέπεται η είσοδος στην Ελλάδα.
Αυτό τόνισαν πριν από λίγη ώρα κυβερνητικές πηγές με αφορμή ερωτήματα για το τι θα ισχύσει από 1ης Ιουλίου, για αεροπορικές, ακτοπλοϊκές και οδικές μεταφορές από και προς τρίτες χώρες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UBS: Κέρδη πάνω από τις εκτιμήσεις και επαναγορά μετοχών ύψους $3 δισ.
- Πώς μια ολλανδική εταιρεία αλλάζει το παιχνίδι του scouting
- Εστιατόρια Zuma: Η νέα στρατηγική συμμαχία που αναβαθμίζει την πολυτελή εμπειρία της Formula 1
- Άλλαξε χέρια το κρουαζιερόπλοιο Exploris One σε πλειστηριασμό στην τιμή των 4,5 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.