ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της στην ελληνική αγορά η Inglot, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να βρουν τα ευρωπαϊκής κατασκευής καλλυντικά της εταιρείας, σε value for money τιμές!
Σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κλείσιμο του καταστήματος στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στην οδό Τσιμισκή, η εταιρεία σε επικοινωνία της με το mononews, διευκρινίζει ότι μεταφέρεται σε νέο ανανεωμένο χώρο της συμπρωτεύουσας και σε λίγες μέρες θα είναι και πάλι κοντά στο κοινό της.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1983 από τον Πολωνό Wojtek Inglot και θεωρείται πλέον μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες στον κλάδο των καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς. Συμμετέχει ενεργά σε κορυφαίες διοργανώσεις παγκοσμίως,όπως στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας, αλλά και στη θεατρική και μουσική σκηνή του Broadway, ενώ μετρά συνεργασίες όπως αυτή με τη Jennifer Lopez.
Με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες και 560 πόλεις, η αλυσίδα Inglot πρωτοάνοιξε καταστήματα στην Ελλάδα το 2012. Στη Θεσσαλονίκη ήρθε τον Μάρτιο του 2018 και αγαπήθηκε αμέσως από τις καταναλώτριες.
Το πρώτο INGLOT άνοιξε στην Ελλάδα το 2012 από τον όμιλο Χυτήρογλου. Σήμερα το δίκτυο αριθμεί 13 καταστήματα σε Γλυφάδα, The Mall Athens, Χαλάνδρι, Metro Mall, Athens Heart Mall, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Λάρισα, Κόρινθο, Πειραιά, Ρόδο, Ρέθυμνο και συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή του μέσω συνεργασιών franchise.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκότωσαν με καλάσνικοφ τον Γιάννη Λάλα, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ
- Ρύθμιση δανείου και ευθύνη του εγγυητή: Πότε η τράπεζα μπορεί να στραφεί εναντίον του για ολόκληρο το χρέος
- Forbes 2025: Οι σταρ που συνεχίζουν να βγάζουν εκατομμύρια μετά θάνατον
- Nobu Matsuhisa-Ρόμπερτ ντε Νίρο: Από ένα πιάτο μπακαλιάρου στην αυτοκρατορία των 900 εκατ. δολαρίων