• Business

    Inglot: Επανεκκίνηση μετά την πανδημία

    Εσωτερικό από το κατάστημα της Inglot


    Η Inglot, η αγαπημένη, παγκόσμια εταιρεία επαγγελματικών καλλυντικών, με έδρα στην Πολωνία, και παρουσία με 687 καταστήματα ανά τον κόσμο, κατόπιν της σοβαρής «καθίζησης» που υπέστη ο κλάδος των καλλυντικών παγκοσμίως λόγω της πανδημίας, διευρύνει την παρουσία της στην Ελλάδα με νέα σημεία πώλησης, και με συνεργασίες χονδρικής.

    Συγκεκριμένα, το προσεχές διάστημα ξεκινά νέα συνεργασία με corner στα Notos Galleries Πειραιά και Θεσσαλονίκης-Τσιμισκή.

    Παράλληλα, διευρύνει το πελατολόγιο της μέσω συνεργασιών χονδρικής πώλησης σε χώρους αισθητικής, περιποίησης άκρων, και κομμωτήρια ανά την Ελλάδα.

    Από τις 20 έως τις 23 Μαΐου 2022, επαγγελματίες make-up artists της Βόρειας Ελλάδας, θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν τα αγαπημένα τους καλλυντικά στην επερχόμενη έκθεση BEAUTY στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo της Θεσσαλονίκης.

    Τέλος, συνεχίζει να αναζητά συνεργασίες σε επίπεδο franchise, διευρύνοντας το δίκτυο που αυτή τη στιγμή αριθμεί 5 καταστήματα στο Ηράκλειο της Κρήτης, Ρέθυμνο, Χανιά, Πάτρα, και Κόρινθο και δύο εταιρικά σημεία στο Athens Metro Mall, και Hondos Center Γλυφάδας.



    ΣΧΟΛΙΑ